Geroosterde Kikkererwten

Ingrediënten voor 1 schaaltje

  • 200 gram kikkererwten uit blik
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • Zeezout

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Laat de kikkererwten uitlekken en doe ze in een schaaltje.
  3. Voeg de olijfolie toe en de specerijen en hussel het door elkaar.
  4. Leg een vel bakpapier op een bakplaat en verdeel de kikkererwten over de plaat.
  5. Rooster de erwten gedurende 15 minuten krokant.
  6. Hussel de erwten door elkaar en rooster ze nog eens 5 tot 10 minuten tot ze goudbruin en knapperig zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>