Bietenwrap met Gegrilde Groentes en Geitenkaas

Ingrediënten voor 1 persoon
2 bietenwrap
½ courgette
½ zoete puntpaprika
100 gram kastagne champignons
½ bosui in ringetjes
30 gram zacht geitenkaas
1 eetlepel olie
Peper
Eventueel zout

Zo maak je het

  1. Snijd de courgette en paprika in stukje en de champignon in plakjes.
  2. Gril de groente in de olijfolie in een paar minuten gaar in een grillpan of op een contactgril.
  3. Warm de bietenwraps 15 seconde op in een droge koekenpan en verdeel de gegrilde groente erover.
  4. Verdeel daarna de geitenkaas en de bosui erover.
  5. Voeg naar smaak peper en zout toe.

Tip: De wraps zijn ook heerlijk om koud te eten en dus perfect om als lunch mee te nemen.

Open recept als PDF

Voedingswaarde voor 2 wraps 

Energie 417 kcal
Eiwit 17,1 gram
Koolhydraten 42,6 gram
Vet18,5 gram
Vezels8,4 gram
Zout0,1 gram
Comments are closed.