GLI Beweeggroep

Sinds maart 2022 zijn we gestart met een beweeggroep speciaal voor deelnemers van de Gezonde Leefstijl Interventie (GLI)! De les wordt verzorgd door mijn collega Patrick Boekee en mijzelf, Emmy van Maurik. We zijn beide werkzaam bij De Schoor en verzorgen beweegactiviteiten voor o.a. jeugd en ouderen door heel Almere. Daarnaast hebben wij contact met de Almeerse verenigingen. 

De lessen

We begrijpen dat het voor sommige een spannende nieuwe uitdaging is. Bij ons staan plezier en veiligheid, zowel fysiek als mentaal, voorop. Kom daarom in kleding waarin je je comfortabel voelt en makkelijk kunt bewegen. 

De inhoud van de lessen is afhankelijk van de wensen en behoeften van jou als deelnemer. We proberen om uit de ‘comfort-zone’ te komen naar de ‘stretch-zone’, de zone waarin je nieuwe dingen leert en uitdagingen aangaat. Hierbij vermijden we de ‘stress-zone’, de zone waarbij je het liefst wil vluchten of bevriezen. Je maakt kennis met verschillende beweegvormen en deelnemers die met het zelfde doel naar onze activiteit komen. 

De lessen vinden plaats in de gymzaal Meenten & Grienden, tegenover het Buurtcentrum. Neem een flesje water mee voor tijdens/na de les. Daarnaast is het dragen van binnen-/zaalschoenen noodzakelijk. 

Kosten

De eerste les is altijd gratis. Daarna vragen wij een bijdrage van 2 euro per keer (contant). Ook is het mogelijk om een strippenkaart bij ons af te nemen. 5 strippen voor 10 euro of 10 strippen voor 20 euro. Deze kan zowel contact als per betaalverzoek betaald worden. 

Belangrijke informatie

Wanneer: Dinsdagavond 18:30 – 19:15 uur

Waar: Gymzaal Meenten & Grienden, Jaagmeent 190

Hoe kan ik meedoen?

Geef hieronder je gegeven op, dan neemt Emmy contact met je op zodat je kan deelnemen met de beweeggroep.

 

Wil je liever zelf contact opnemen of heb je vooraf vragen? Of wil je Patrick of mij op de hoogte brengen van belangrijke zaken, bijvoorbeeld over de gezondheid. Dan zijn wij telefonisch bereikbaar. 

 

Tot snel, 

Emmy van Maurik

06-14889068 – evanmaurik@deschoor.nl

Patrick Boekee

06-42600457 – pboekee@deschoor.nl 

Team Sport De Schoor, Welzijn in Almere

www.deschoor.nl