Eiersalade met Tomaat en Basilicum

Ingrediënten voor 2 porties
1 ei
1 tomaat
1 eetlepel kwark of yogurt
handje basilicum blaadjes
peper
eventueel zout

Zo maak je het

  1. Kook het ei 8 minuten. Laat hem schrikken onder koud water en pel het ei.
  2. Snijd het ei en de tomaat in kleine stukjes. Doe dit in een schaaltje en doe de eetlepel kwark of yoghurt en de basilicum blaadjes erbij. Meng alles goed door elkaar.
  3. Voeg naar smaak peper en eventueel zout doe.

Tip: Heerlijk op een volkoren boterham of een volkoren melba toastje.

Open recept als PDF

 

Voedingswaarde (per portie)

Energie 47 kcal
Eiwit 4,3 gram
Koolhydraten 1,9 gram
Vet2,3 gram
Vezels0,1 gram
Zout0,1 gram

 

Comments are closed.

Ik heb vakantie, daarom is van 27 april tot en met 12 mei de praktijk gesloten

Het is van 27 april tot en met 12 mei dus niet mogelijk om een afspraak in te plannen.
Ook ben ik in deze periode niet bereikbaar.

Groet,
Simone