Koolsalade met Yoghurt-Mosterddressing

Ingrediënten voor 2 persoon

300 gram gesneden witte kool
200 gram wortelen julienne
1 rode appel
2 bosuitjes
30 gram rozijnen
100 gram 0% Griekse yoghurt
1 eetlepel mosterd
½ citroen
peper

Zo maak je het

  1. Doe de yoghurt en de mosterd in een grote schaal en roer het goed door. Voeg de kool en de wortel toe.
  2. Rasp de appel en giet het sap van de citroen erover. Voeg het samen met de rozijntjes bij de kool en de wortel.
  3. Snijd de bosui in ringetjes en voeg deze ook toe.
  4. Schep alles goed door en voeg naar smaak peper toe.

Eet smakelijk!

Tip: Deze salade is ook heerlijk als beleg op brood of crackers. Wil je er liever een maaltijdsalade van maken? Voeg dan volkorenpasta en stukjes gerookte kip toe.

Voedingswaarde per persoon

Energie199 kcal
Eiwit7,9 gram
Koolhydraten41,8 gram
Vet0,7 gram
Vezels10,2 gram
Zout0,4 gram

 

Comments are closed.

Vanwege vakantie is van 20 december '24 tot en met 5 januari '25 de praktijk gesloten

Het is in deze periode niet mogelijk om een afspraak in te plannen.
Ook zijn we in deze periode niet bereikbaar en versturen we geen webshop bestellingen.