Zoet Zure Komkommer
Ingrediënten voor 4 porties
1 komkommer
1 teentje knoflook
½ Spaanse peper
ongeveer 200ml azijn
zoetstof
Zo maak je het
- Snijd de komkommer in dunne linten, doe dit eventueel met de kaasschaaf. Snijd de spaanse peper en knoflook in dunne plakjes.
- Giet de azijn in een schaal of schonen glazen pot en voeg er wat zoetstof aan toe. Proef of het zoet genoeg is. Voeg daarna de komkommer, spaanse peper en knoflook toe. Vul het aan met water tot alles onder het vocht staat.
- Laat het minimaal een uur staan. Voor het serveren de komkommer uit het zuur halen.
Eet smakelijk!
Tip: Houd je niet van pittig eten, laat dan de spaanse peper weg. Je kan eventueel ook een ui in halve ringen toevoegen.
Voedingswaarde per portie
Energie | 16 kcal |
Eiwit | 0 gram |
Koolhydraten | 2,3 gram |
Vet | 0,1 gram |
Vezels | 0,6 gram |
Zout | 0 gram |
Comments are closed.