Zoet Zure Komkommer

Ingrediënten voor 4 porties

1 komkommer
1 teentje knoflook
½ Spaanse peper
ongeveer 200ml azijn
zoetstof

Zo maak je het

  1. Snijd de komkommer in dunne linten, doe dit eventueel met de kaasschaaf. Snijd de spaanse peper en knoflook in dunne plakjes.
  2. Giet de azijn in een schaal of schonen glazen pot en voeg er wat zoetstof aan toe. Proef of het zoet genoeg is. Voeg daarna de komkommer, spaanse peper en knoflook toe. Vul het aan met water tot alles onder het vocht staat.
  3. Laat het minimaal een uur staan. Voor het serveren de komkommer uit het zuur halen.

Eet smakelijk!

Tip: Houd je niet van pittig eten, laat dan de spaanse peper weg. Je kan eventueel ook een ui in halve ringen toevoegen.

 

Voedingswaarde per portie 

Energie 16 kcal
Eiwit0 gram
Koolhydraten2,3 gram
Vet0,1 gram
Vezels0,6 gram
Zout0 gram

 

Comments are closed.

Vanwege vakantie is van 20 december '24 tot en met 5 januari '25 de praktijk gesloten

Het is in deze periode niet mogelijk om een afspraak in te plannen.
Ook zijn we in deze periode niet bereikbaar en versturen we geen webshop bestellingen.