Bietenwrap met Gegrilde Groentes en Geitenkaas

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 2 bietenwrap
  • ½ courgette
  • ½ zoete puntpaprika
  • 100 gram kastagne champignons
  • ½ bosui in ringetjes
  • 30 gram zacht geitenkaas
  • 1 eetlepel olie
  • Peper
  • Eventueel zout

Zo maak je het

  1. Snijd de courgette en paprika in stukje en de champignon in plakjes.
  2. Gril de groente in de olijfolie in een paar minuten gaar in een grillpan of op een contactgril.
  3. Warm de bietenwraps 15 seconde op in een droge koekenpan en verdeel de gegrilde groente erover.
  4. Verdeel daarna de geitenkaas en de bosui erover.
  5. Voeg naar smaak peper en zout toe.

Tip: De wraps zijn ook heerlijk om koud te eten en dus perfect om als lunch mee te nemen.

Voedingswaarde voor 2 wraps 

Energie  417 kcal
Eiwit  17,1 gram
Koolhydraten  42,6 gram
Vet 18,5 gram
Vezels 8,4 gram
Zout 0,1 gram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

De groepsbijeenkomsten van 15 november 2021 tot en met 3 december 2021 zijn via Zoom

Helaas zijn de besmettingsaantallen flink toegenomen en er wordt door de overheid opgeroepen om te doen wat binnen de mogelijkheden past. Daarom zullen op advies van het RIVM de groepsbijeenkomsten van het CooL programma via Zoom plaatsvinden. De link voor Zoom vind je in het menu van deze site of door hier te klikken.

Alvast bedankt voor je begrip.